Selective Professional

Selective Professional /шампоан / боя за коса / ампули

Selective Professional е италианска марка с изключително качество и традиции в производството на професионална козметика. Всичките продукти са 100% произведени в Италия и отразяват креативността, оригиналността и страстта в цялостната грижа за косата. С повече от 20 години опит Селектив продължават да предлагат професионални продукти, с които гарантират на клиентите си първокласни резултати.

Стремежът на Selective Professional е да предостави нови идеи и решения на козметичния пазар. Тяхната главна цел е да бъдат синоним на ефективност, сигурност и надеждност, за да можете Вие да се грижите за косата си по най-добрия възможен начин. Не е случаен факта, че Селектив е една от малкото марки, които хората веднага разпознават като напълно италианска.

За да можете да получите най-доброто, Selective постоянно работи с различни фризьори от всички кътчета по света. Тяхната помощ допринася за създаването на висококачествени продукти, с които личната грижа у дома може да се превърне в изкуство за създаване на красота. Не правете повече компромиси и заложете на Селектив!