Schwarzkopf

Schwarzkopf / Продукти / Боя за коса / Маска за коса

Schwarzkopf Professional е една от малкото козметични марки, която може да се похвали с повече от 100 години история на пазара. Тя винаги е предоставяла професионално качество и иновации, които неминуемо стават причина за успеха на компанията.

Движещата сила на Schwarzkopf е страстта по красивата коса. Точно това сее отразява във всички техни предложения, като марката винаги покрива и надхвърля очакванията на клиентите си, предоставяйки им професионалната грижа за коса, която всеки може да си позволи. С годините компанията печели доверието на изключително много хора и винаги се стреми да го оправдае.

Под марката Schwarzkopf се крие богато портфолио в три различни категории продукти за коса. Тя предлага цялостна грижа за косата, професионални стилизанти и боя за коса. Марката е толкова разпознаваема и разпространена, че можете да откриете нейни предложения във всеки един козметичен салон. Нещо повече – отличното ѝ качество е напълно достъпно за всеки, като така не се налага да търсите непосилни за Вас решения!

 • Олио за коса – Schwarzkopf BC Oil Miracle Light Finishing Treatment

  5.00 out of 5
  36.60лв.
 • Лак за коса с ултра силна фиксация – Schwarzkopf Professional Osis+ Session Extreme Hold Hairspray

  0 out of 5
  33.00лв.
 • Матираща пудра – Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Mattifying Powder

  0 out of 5
  17.90лв.
 • Шампоан против пърхот – Schwarzkopf Professional [3D] MEN Anti-Dandruff Shampoo

  0 out of 5
  13.90лв.