Rolland

Rolland / Продукти / Боя за коса / Шампоани UNA / Кристали за коса / Insight

Продуктите за коса на италианската компанията Rolland, известна с линията си UNA, включват в себе си една съществена идея – всичко, от което имаме нужда, може да бъде открито в природата. С този уникален подход всички предложения на Rolland включват в себе си богати на нутриенти естествени съставки.

Невероятно е колко сила има в природата, която ние не използваме. Осъзнавайки това, Rolland решават да се погрижат за красотата на косата Ви като се възползват по природосъобразен начин от древните знания. Уникалните им формули са прочути с това, че са едни от най-богатите на напълно естествени съставки и екстракти от най-различни растения. Така те имат ефективни лечебни свойства и обогатяващо косата действие, което да се бори срещу ежедневния стрес, на който подлагаме всеки един косъм.

В серията си Water Based компанията използва живителната сила на водата и специално подбрани съставки, за да се погрижите за здравето на косата си. UNA Etnika Ви предоставя предимствата на естествените масла, които да подхранят в дълбочина косъма. Ако искате да поддържате косата си в отлично състояние, серията Insight Line ще Ви помогне в това. А със серията UNA Customized специалистите от Rolland искат да помогнат на всяка жена да запази красотата на косата си.

 • Гел за коса силна фиксация – Rolland Una Sculpting Gel

  4.50 out of 5
  28.00лв.
 • Маска за увредена коса – Rolland Insight Damaged Hair Mask

  4.00 out of 5
  23.00лв.
 • Хидратираща маска за коса с витамини – Rolland Una Hair Food Vitamins Hair Treatment

  4.00 out of 5
  29.00лв.
 • Стилизиращ продукт – Rolland Una Designing OIL-NON-OIL

  4.00 out of 5
  23.00лв.
 • Течни кристали за коса – Rolland Insight Liquid Crystals

  4.00 out of 5
  26.00лв.
 • Фиксатор за къдрава коса – Rolland Una Sculpting Glaze

  0 out of 5
  26.00лв.