Шампоан за мазна коса и скалп – Milkshake Normalizing Blend Shampoo

Шампоан за мазна коса и скалп – Milkshake Normalizing Blend Shampoo

28.00лв.

  • Регулира секрецията на себум
  • Деликатно почистване на косата и скалпа
  • Предпазва от бързо омазняване
  • Унисекс

Описание

Milkshake Normalizing Blend Shampoo е шампоан за мазна коса и скалп. Този шампоан е идеалното средство за борба с бързото омазняване на скалпа и косата.
Секрецията на балансирано количество себум в мастните жлези на скалпа е изключително важен процес, свързан със здравето на косата. Той предпазва косъма и скалпа, придавайки на косата еластичност и здравина. Повишената секреция на себум води до бързо омазняване на косата, неприятен външен вид, липса на обем и появата на неприятен аромат. Шампоанът за мазна коса и скалп на Milkshake е перфектния регулатор на секрецията на себум в скалпа, гарантирайки точно небходимото количество за постигане на правилния физиологичен баланс на скалпа. Продукта е унисекс, а състава му богат на растителни съставки, етерични масла и деликатни почистващи агенти.

Ползи:

  • Регулира секрецията на себум
  • Деликатно почистване на косата и скалпа
  • Предпазва от бързо омазняване
  • Унисекс

Активни съставки:

Микс от деликатни почистващи агенти: при употребата на традиционни препарати за почистване на себум, секрецията в скалпа се засилва, заради агресивноста на агентите. Шампоанът за мазна коса и скалп на Milkshake съдържа микс от почистващи вещества, който не нарушава естествения хидролипиден филм на скалпа. Почистващия агент използван в продукта е извлечен от триглицериди на кокосовото масло и има изключително силен контрол върху производството на себум, като предотвратява „йо йо ефекта“.

Екстракт от кориандър: неутрализира действието на свободните радикали, оксидиращи отделения себум и водещи до появата на неприятен аромат.

Екстракт от жълт смил: извлечен от цветовете на билката имортела (позната още като безсмъртниче, каменно цвете и др.), екстрактът осигурява контрол върху секрецията на себум.

Пантенол: хидратира, заздравява и успокоява косъма.

Масло от кедър: естествен антиоксидант с успокояващо действие.

Приложение: Нанесете равномерно на влажна коса и скалп. Масажирайте до получаване на пяна и изплакнете. Повторете при необходимост. Препоръчително е използването на хладка вода!

Допълнителна информация

Марки

Milkshake

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Шампоан за мазна коса и скалп – Milkshake Normalizing Blend Shampoo“