Matrix

Matrix / Продукти / Боя за коса / Ампули / Шампоан / Каталог

Matrix е професионална козметична марка с изключителна репутацията сред фризьорите и стилистите по цял свят. Под нейното име се продават различни колекции от професионална грижа за коса, боя за коса, стилизанти и други продукти, които предлагат ефективни решения за всеки вид коса.

Подкрепяна от много известни личности и професионалисти в сферата на фризьорството, Matrix неслучайно става една от най-популярните марки в САЩ. Двадесетгодишният опит в тази ниша помага на марката да се разраства по-бързо от всякога. Техен фокус е предоставянето на актуални предложения, с които да се погрижите за косата си по най-добрия начин.

Шампоаните на Matrix са обогатени с растителни масла, които подпомагат лесното измиване, като в същото време допринасят и за увеличаване на обема. Балсамите от друга страна включват овлажняваща формула, която да вдъхне живот на косата Ви, правейки я мека и лесна за разресване. А с редицата невероятни стилизиращи продукти Matrix ще можете едновременно да запазите страхотния обем и да си направите прическата, която винаги сте искали.