Matrix

Matrix / Продукти / Боя за коса / Ампули / Шампоан / Каталог

Matrix е професионална козметична марка с изключителна репутацията сред фризьорите и стилистите по цял свят. Под нейното име се продават различни колекции от професионална грижа за коса, боя за коса, стилизанти и други продукти, които предлагат ефективни решения за всеки вид коса.

Подкрепяна от много известни личности и професионалисти в сферата на фризьорството, Matrix неслучайно става една от най-популярните марки в САЩ. Двадесетгодишният опит в тази ниша помага на марката да се разраства по-бързо от всякога. Техен фокус е предоставянето на актуални предложения, с които да се погрижите за косата си по най-добрия начин.

Шампоаните на Matrix са обогатени с растителни масла, които подпомагат лесното измиване, като в същото време допринасят и за увеличаване на обема. Балсамите от друга страна включват овлажняваща формула, която да вдъхне живот на косата Ви, правейки я мека и лесна за разресване. А с редицата невероятни стилизиращи продукти Matrix ще можете едновременно да запазите страхотния обем и да си направите прическата, която винаги сте искали.

 • Балсам за боядисана коса – Matrix Color Obsessed Conditioner

  0 out of 5
  18.00лв.
 • Шампоан за боядисана коса – Matrix Color Obsessed Shampoo

  0 out of 5
  13.40лв.
 • Неутрализиращ балсам – Matrix Brass Off Conditioner

  0 out of 5
  18.30лв.
 • Неутрализиращ шампоан – Matrix Brass Off Shampoo

  0 out of 5
  13.20лв.
 • Матиращ шампоан – Matrix So Silver Shampoo

  0 out of 5
  14.20лв.
 • Шампоан с арганово олио – Matrix Oil Wonders Micro-Oil Shampoo

  0 out of 5
  19.90лв.