Macadamia Professional

Macadamia Professional

Macadamia Professional предлага грижа за косата и стилизиращи продукти, които да отговорят на уникалните нужди на всяка жена в поддържането на хидратирана коса, дори при ежедневно стилизиране. Колекцията от продукти на марката се грижи за оптималното хидратиране на всеки косъм, а неповторимата комбинация от арганово олио и масло от макадамия гарантира здрава и подхранена коса.

Стилизантите на компанията също включват в себе си масло от макадамия, за да Ви предложат различни нива на стилизиращ ефект, без да изсушават и увреждат косата Ви. Независимо каква е текстурата на Вашия косъм, продуктите на Macadamia Professional могат да проникнат дълбоко в него и да действат със своите лечебни свойства. По този начин можете да поддържате както права, така и къдрава коса без никакви проблеми.
Тайната на ефективното действие, осигурено от тези продукти, се крие в комбинацията от терапевтични масла, богати на естествени нутриенти. Мастните киселини Омега 7, 5, 3 и 9 действат в дълбочина, като така помагат за цялостно здрав косъм, а не просто привидно добра текстура на повърхността.