Loreal Professionnel

Loreal Professionel заема челното място като производител на козметични продукти. Разработчиците от компанията вярват в използването на комбинацията от задълбочени проучвания и професионален опит, за да Ви предоставят качествените козметични продукти, от които имате нужда.

Лореал разработва специални продукти, с които цели да представи на клиентите си високо качество дори при козметиката, употребявана в домашни условия. Всички техни предложения преминават редица тестове, за да бъдете сигурни, че получавате продукт, годен за професионална употреба. Не е случайност, че именно техните продукти могат да бъдат открити в ръцете на известни стилисти и именно на тях разчитат много модни икони.

Успехът на Loreal Professionel се дължи на факта, че компанията много добре разбира, че всяка коса е различна. Затова е създала редица специализирани серии в грижата за косата, които да задоволят нуждите на различните жени. При нас ще откриете Лореал сериите Serie Expert, PRO FIBER (за възстановяване), Mythic Oil (за подхранване и огледален блясък), Tecni Art (стилизанти), LISS UNLIMITED (за изглаждане с кератин) и други.