Kerastase

Kerastase / Продукти / Ампули / Боя за коса

Kerastase е луксозна марка, която предлага различни продукти в грижата за косата. Разработена от Loreal, нейната продуктова гама е предназначена за хора, които виждат грижата за косата си като истински ритуал на красотата.

Продуктите на Керастаз предоставят истински лукс при третирането на косъма. В приготвянето им е комбинирано използването на най-развитите технологии едновременно с извлечени по древен метод естествени есенции за запазване на техните подхранващи и заздравяващи свойства. Ако искате да усещате качеството на професионалния салон за красота вкъщи, предложенията на Kerastase Ви дават тази възможност!

Различните серии продукти и шампоани Керастаз са разработени за специфичните нужди на всяка коса. Със серията Nutritive си осигурявате силно подхранване, докато Reflection ще придаде невероятен блясък на боядисаната коса. Ако искате да се справите с косопада и чувствителния скалп, тогава за Вас е серията Specifique, а за сгъстяване на косата използвайте Densifique. За цялостна грижа, която ревитализира и подхрани косата Ви, като в същото време я направи бляскава и обемна, тогава луксозната серия Chronologiste е Вашето решение!