FarmaVita

FarmaVita / Фармавита / Amethyste

FarmaVita е козметична марка с повече от 40 години история в производството на професионална грижа за коса. Тя предоставя италианско качество в продуктите си, които се разработват за различните видове коса. Без значение дали искате решение за третиране на слаб и увреден косъм или просто търсите стилизиращи продукти, с които да си осигурите невероятна прическа, Фармавита е страхотно решение!

Предложенията на марката са известни с това, че преминават много тестове за качество, с които се постига висок стандарт на продукта. Той Ви осигурява дълготраен ефект на всяко тяхно предложение, за да можете да се грижите за косата си без притеснения. Продуктовата гама на FarmaVita включва шампоани, балсами, стилизанти и боя за коса. Така получавате всичко, от което имате нужда.

Красивата и здрава коса е мечта на всяка жена. Това прави избора ни на продукти за косата изключително важен. Но с Фармавита няма място за компромиси! Подарете си изключителна мекота, изящество и обем с дълготраен и зашеметяващ ефект!