Балсами

Балсами за коса
Допълнете грижата за косата си с висококачествен балсам от нашата специално подбрана гама. Продуктите ни се предоставят от водещите производители в бранша, които чрез дългогодишния си опит достигат до все по-усъвършенствани формули. С тяхна помощ Вие ще можете да се наслаждавате на гладка и лесна за разресване коса. Балсамите ни могат да Ви помогнат и в поддържането на къдрици, като допълнително ще направят косата мека, здрава и гъвкава!

Балсамите Ви дават още един начин, чрез който да обърнете внимание на себе си и здравето на косата си. Изберете си балсам за коса с кератин, ако искате да възстановите изтощената коса. А за по-добра еластичност и цялостно подхранване можете да си поръчате богатия на витамин Е балсам с арганово масло.

Не на последно място балсамите могат да Ви предоставят и ефективна защита на косъма. Така ще можете спокойно да показвате косата си на слънце без да се страхувате, че ще я увредите. Независимо дали търсите балсам за коса без отмиване или специализиран продукт за различните типове коса, ще го откриете при нас!