Доставка

Цени за доставка

Доставка до офис на Еконт за пратка до 1 кг цената е  4,80 лв.

Доставка на посочен от вас адрес за пратка до 1 кг цената е 6,10лв

При направена от вас поръчка, системата ще ви изчисли точната цена за доставка в зависимост от местополжението и тежестта на избраните продукти.

Безплатна достава при поръчка над 100 лв

Ако искате да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 100 лв, доставката се извършва до най – близкия ви офис на Еконт. При евентуално връщане на стоката закупена с безплатна доставка, клиента е длъжен да си заплати доставките в двете посоки.

Кога се обработват поръчките?

Поръчки направени след 14.00 ч се обработват на следващия работен ден с изключение на събота и неделя, когато обработката се прави в понеделник.

Какъв е срокът на доставка?

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, с изключение в случаи, при които куриерът доставя до въпросното населено място в определен ден или дни от седмицата.

Как ще ми бъде доставена поръчката?

Поръчките се извършват от спедиторска фирма ЕКОНТ на адрес или офис на Еконт посочен от вас, който е потвърден в телефонното обаждане. Разходите по куриерската услуга са за сметка на получателя, с изключение на случаите, в които изрично е упоменато друго (при специални промоции)

Как става заплащането на поръчката?

Плащането се извършва в брой при получаване от куриер, известно като наложен платеж. Това е изключително удобно, тъй като ви дава възможност лесно и удобно да заплатите при получаване на поръчката, без да е необходимо да правите онлайн разплащания или да губите време за плащане по банков път или по друг, позволен от закона начин.

Какви дани събираме и съхраняваме за нашите клиенти?

Всички данни, които са изискани от вас в процеса на покупката са само и единствено да подсигурим качествена и безотказна услуга. Yez.bg е регистриран като администратор на лични данни и съхраняването на личната информация е в сътветсвие с нормативните изисквания и добрите практики за защита на личните данни.

Никакви лични данни на наши клиенти по какъвто и да е повод няма да бъдат предоставяни на трети лица без изричното позволение на собственика на тези данни.